logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffemaskiner

 

 

 

 

 

 

Kaffemaskiner

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen en återförsäljare till Scanomat A/S. Hos oss hittar du produkter för kaffe på jobbet: Kaffemaskiner, kaffeautomater, kaffemaskin bönor, espresso-maskiner och vattenautomater till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Vi kan hjälpa dig till det riktiga stora pauslyftet!

I Kaffebilen presenteras ett urval av våra många kaffemaskiner. I lugn och ro kan Ni prova en god kopp kaffe, en uppiggande espresso eller en skummande cappuccino, allt i en bekväm och trivsam miljö. 

Vi kommer till er för kaffeprovning med kaffemaskinerna installerade och klara för visning. Det enda som behövs är en vanlig elanslutning, detta för att göra demonstrationen enkel och effektiv. Demonstrationen av olika kaffemaskiner anpassas givetvis efter Era önskemål.

Ring oss på 0485-343 20 för att boka kaffeprovning och visning av kaffemaskiner!

Kaffemaskiner

 

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett helhetskoncept inom kaffehantering: De bästa kaffemaskinerna, det godaste kaffet, finansiering och den högsta servicenivån - allt detta med största möjliga hänsyn till vår miljö.

Vi erbjuder en optimal helhetslösning för kunder i alla storlekar och branscher - från hotell, restauranger, receptioner, kontor, verkstäder samt inom den offentliga sektorn. Vårt koncept ger full kontroll över de kostnader som hör samman med kaffehanteringen.

 

Kaffemaskiner

 

Den revolutionerande TopBrewer från Scanomat ger designers och arkitekter möjligheten att titta på design inom dryckesområdet på ett helt nytt sätt. För första gången kan en kaffemaskin sömlöst integreras i en planlösning, med bara en vacker, rostfri svanhalsformad kran synlig ovanför ytan.

TopBrewer är känd för att vara världens första smartphone- och displaykontrollerade kaffemaskin. Vi har utvecklat våran egna specialdesignade TopBrewer-app vilken tillåter användaren att individuellt anpassa sin drink på enheten och spara den som sin favorit. Nu kan en växande efterfrågan på personalisering från kunniga kaffekonsumenter tillgodoses.

TopBrewer använder färska Amokka-kaffebönor vilka rostas direkt av Scanomat för att vi ska ha möjlighet att kunna kontrollera kvaliteten av kaffeprodukten i varje kopp.

Men detta är mer än en modern kaffemaskin: TopBrewer kan också programmeras för att leverera kylt vatten, hett vatten till te, varm choklad och kyld juice. Själva menyn i kaffemaskinen är omfattande och möjlighet finns att producera upp till 500 koppar per dag med färska bönor och färsk mjölk.

 

KaffemaskinerPerfekt för den moderna arbetsplatsen
TopBrewerdesignen kompletterar den moderna arbetsplatsen enkelt och passar perfekt in i agila arbetssätt genom att uppmuntra social interaktion mellan kollegor. Kaffemaskinen kan nu bli en central social samlingspunkt i öppna kontorslandskap, den blir en naturlig samlingsplats där zoner bryts mellan produktion, kontor, lager och reception. TopBrewer skapar nya möten mellan människor!

Kaffemaskiner

Detta gör kaffemaskinenTopBrewer unik:

    
Premiumböna till kopp
    
Färsk, ångad mjölk
    
Temperaturstyrt varmvatten
    
Innovativ design
    
Unika 360° "svanhals" kran
    
Mobil- och tablettstyrning via TopBrewer-appen
    
Hög effekt (50-500 koppar per dag)
    
Skräddarsy din drink och spara den som favorit
    
Supertyst
    
Utrymmesbesparande
    
Flash-värmareteknik
    
Kan integreras till allt och alla
    
Världens minsta mjölkskummaren
    
Enklast att rengöra böna-till-kopp maskin på marknaden
    
Choklad-, saft- och kylvattenalternativ
    
IF Design Award-vinnare
    
Mycket låg 7 Watt Standby System
    
Från standbyläget till klar på 45 sekunder
    
Självrengöring


Denna unika och eleganta kaffemaskin har nyligen erkänt för ett antal utmärkelser inklusive "Product of the Year" vid iF Design Awards, "Årets produkt" Finalist vid FX Design Awards och nominerats för danska App Awards.

 

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.

 
*Företag:Meddelande:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kaffemaskiner

 

Kaffemaskiner

 

 

© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 Färjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö