logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffemaskiner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffemaskiner

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen en återförsäljare till Scanomat A/S. Hos oss hittar du produkter för kaffe på jobbet: Kaffemaskiner, kaffeautomater, kaffemaskin bönor, espresso-maskiner och vattenautomater till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Vi kan hjälpa dig till det riktiga stora pauslyftet!

Kaffemaskinen Venezia är Scanomats snabbaste böna-till-kopp maskin. Den toppmodern tekniken fokuserar på energibesparing, kompromisslös kaffekvalitet och användarvänlighet. En revolutionerande modulär bryggenhet kan tas bort på några sekunder för enkel rengöring och underhåll. Med ett val mellan en eller två kvarnar och upp till fyra löstagbara behållare är Venezia en mångsidig maskin. En kopp kaffe gjord på hela bönor tar 20 sekunder och 6 koppar bryggt frystorkat kaffe tar 20 sekunder -detta en av marknadens snabbaste kaffemaskiner. Bryggaren kan justeras till en koppstorlek du önskar och reglerar automatiskt mängden kaffe som krävs.

I Kaffebilen presenteras ett urval av våra många kaffemaskiner. I lugn och ro kan Ni prova en god kopp kaffe, en uppiggande espresso eller en skummande cappuccino, allt i en bekväm och trivsam miljö. 

Vi kommer till er för kaffeprovning med kaffemaskinerna installerade och klara för visning. Det enda som behövs är en vanlig elanslutning, detta för att göra demonstrationen enkel och effektiv. Demonstrationen av olika kaffemaskiner anpassas givetvis efter Era önskemål.

Ring oss på 0485-343 20 för att boka kaffeprovning och visning av kaffemaskiner!Kaffemaskin Bönor

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett helhetskoncept inom kaffehantering: De bästa kaffemaskinerna, det godaste kaffet, finansiering och den högsta servicenivån - allt detta med största möjliga hänsyn till vår miljö.

Vi erbjuder en optimal helhetslösning för kunder i alla storlekar och branscher - från hotell, restauranger, receptioner, kontor, verkstäder samt inom den offentliga sektorn. Vårt koncept ger full kontroll över de kostnader som hör samman med kaffehanteringen.

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.

 
*Företag:Meddelande:

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffemaskiner

 

 

 

 

Kaffemaskiner

 

 

 

 

Kaffemaskiner

 

 

© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 Färjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö