logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Varuautomater

Med Scanomat Partner Sydost varuautomater ger du dina anställda och kunder tillgång till läsk, godis, frukt och mat dygnet runt, året om. En varuautomat är en maskin där man kan köpa varor genom att stoppa in pengar i ett sedelfack, myntinkast eller betala med sitt kreditkort, varefter maskinen ger ifrån sig den vara som kunden har betalat för.

 

Varuautomat Necta Festival

Festival är den smarta varuautomaten för platser där det finns behov av catering dygnet runt. Denna karusellmaskin är inte bara en maskin utan en automatisk matsal. Konfigurationen är mycket flexibel och tillåter användare att välja mellan snacks, drycker, färska livsmedel, frukt och yoghurt. Tack vare sina energibesparande funktioner har festivalen uppnått energi klassificering A +.

Tekniska specifikationer
Höjd i mm        1830
Bredd i mm      850
Djup i mm        895

 

Varuautomater

Varuautomat Fas Krystal

Krystal är varuautomaten som lämpar sig väl för mat och smörgåsar eftersom den kyler ner varorna till kalla 3 grader. Konfigurationen är mycket anpassbar och tillåter användare att välja mellan snacks, drycker, färska livsmedel, frukt och yoghurt.  Varuautomten är enkel att både handla ur samt att fylla på med varor.

Tekniska specifikationer
Höjd i mm        1830
Bredd i mm      765
Djup i mm        900

 

varuautomat

 

Varuautomat Necta Diesis

En drickaautomat som kan laddas med 33cl eller 50cl burkar. Du kan även fylla på automaten med PET-flaskor.

Valmöjligeter
33 cl burkar      7 val (för 476 st produkter)
Totalt                 7 val (476 produkter)

Tekniska specifikationer
Höjd i mm        1830
Bredd i mm      750
Djup                   781

 

varuautomater

 

Varuautomat Necta Snakky

Detta är en liten smidig godisautomat och läskmaskin från Necta. Den hanterar godis och både burkar och PET-flaskor. Det smarta luftutsläppet på sidan av maskinen gör att den kan placeras tätt mot en vägg utan att kompressorn tar skada. Den är också utrustad med fotoceller så att en misslyckad utleverering av en vara kan returnera pengar till kunden

Egenskaper
Spiralsystem   Ja (36 spiraler)
Fotocellsystem Ja
Temperatur generell °C
Temperatur zon 1                      7-9 °C
Temperatur zon 1                      12-15 °C

Tekniska specifikationer
Höjd i mm        1700
Bredd i mm      707
Djup                   860

 

varuautomater

 

Varuautomat Fas 1050

Varuautomaten visar varorona på ett förstklassigt sätt. Faster 1050 har en enorm kapacitet med upp til tio varor i bredd per hyllplan. Varuautomaten har sex varuplan som kan innehålla kalldryck eller annat gott. Varuautomten har olika temperaturer på varuplanen och lämpar sig därför för många typer av produkter så som kall dryck, snacks med mera. Kyler ner till + 6 grader. Varuautomten är enkel att både handla ur samt att fylla på med varor.

Tekniska specifikationer
Höjd i mm        1830
Bredd i mm      1060
Djup i mm        790

 

varuautomater

 

Vi kan det här med varuautomater, så tveka inte att kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som varuautomater , kaffe på jobbet, vattenautomater och kaffemaskiner till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

 
*Företag:Meddelande:

 

 


 

 

 

kaffemaskin


vattenautomat
om scanomats kaffe
© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 Färjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö