logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskiner, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Med Scanomats kaffemaskiner på jobbet är du förvissad om att gäster, kunder och personal alltid har tillgång till riktigt gott och prisvärt kaffe. För att underlätta din vardag hjälper vi dessutom till med servicen.

Kaffebilen är ett rullande visningsrum med kaffemaskiner och kaffeautomater för gott kaffe på jobbet. I Kaffebilen kan Ni prova såväl våra kaffemaskiner som våra goda kaffesorter: Arabica, Robusta & Coffea ×arabusta, allt anpassat efter era önskemål! Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta,Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg, Olofström, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Genom att göra rätt val av kaffesystem kan CO2-förbrukningen minska med upp till 40 %. Med hjälp av vår analys hjälper vi er att minska den totala vattenförbrukningen, energianvändningen, odlingsytan och råoljaanvändningen från böna till kopp.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

KaffemaskinerKaffemaskinerKaffemaskiner

För mer information om våra nya kaffemaskiner TopBrewer, klicka här >> och Venezia klicka här >>

Här nedan ser du ett urval av de kaffemaskiner som vi erbjuder:

 

Kaffemaskiner

Kaffemaskin Venezia

Venezia är en driftsäker, läcker kompakt kaffeautomat/ kaffemaskin med stor kapacitet och med möjlighet för anslutning av färsk mjölk. Maskinen kräver endast miminum av rengöring. Venezia brygger i både kopp och kanna.

Läs mer: Kaffemaskin Venezia (pdf-fil)

Kaffemaskiner på jobbet

Kaffemaskin CaféCino Pro6 Vision

Café Cino Pro6 Vision har extra stor kapacitet och tillreder färskbryggt kaffe på bara några få sekunder och med all världens kaffespecialiteter. CaféCino Pro6 Vision brygger både i kopp och kanna. Idealisk vid möten och fikaraster.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Pro6 (pdf-fil)

kaffemaskiner

Kaffemaskin Roma

Roma är en kraftfull kaffemaskin/ kaffeautomat som serverar färskbryggt kaffe på bara några få sekunder och med all världens specialiteter i koppar eller flera kannor. Kaffemaskinen Roma bemästrar båda delarna.

Läs mer: Kaffemaskin Roma (pdf-fil)

 

Kaffemaskiner

Kaffemaskin CaféCino Compact EU

CaféCino Pro4 Compact EU är en effektiv och avancerad kaffeautomat/ kaffemaskin med en läcker design. Denna kaffemaskin passar till det medelstora kontoret. Den är enkel att hantera och kräver minimalt av rengöring.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Compact EU (pdf-fil)

 

Kaffemaskiner

Kaffemaskin CaféCino Pro6 EU

CaféCino Pro6 EU är en läckert designad kompakt kaffemaskin med stor kapacitet. Går att få med utbytbar front. Maskinen är enkel att hantera och kräver endast minimalt av rengöring. Passar till det stora företaget.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Pro6 EU (pdf-fil)

 

.1..2..3 .>... Nästa sida

Kaffe maskin
Kaffemaskin CaféCino Compact One

CaféCino Compact One när det ska bryggas kaffe snabbt till självbetjäning. Då är CaféCino Compact One perfekt eftersom den är enkel och lättöverskådlig. Kaffemaskinen kan brygga upp till 270 koppar/ timme.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Compact One (pdf-fil)

 

 

 

 


© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 FÄrjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö