Service

Kaffemaskin på jobbet

Vi vet att en fungerande kaffemaskin på jobbet är viktigt för alla verksamheter. Vårt servicekoncept för kaffemaskin på jobbet innebär att det är enkelt för varje användare att sköta den dagliga servicen och önskar ni hjälp kan ni teckna ett serviceavtal på kaffemaskinen.

Kaffemaskin och service

Scanomats välutbildade servicetekniker hjälper till snabbt och professionellt efter era önskemål. De kunder vilka hyr en kaffemaskin på jobbet kan teckna ett serviceavtal och får hjälp med rengöring varje vecka, månad eller vid behov. Vi kommer till er och ser till att den hyrda kaffemaskinen på jobbet är ren och fräsch för att ni ska få riktigt gott kaffe.

Kaffemaskin och servicenivåer

Scanomat kan erbjuda olika servicenivåer för kaffemaskiner på jobbet.

Servicenivå Bas kaffemaskin på jobbet: Fri service

Servicenivå 1 kaffemaskin på jobbet: 1-2 besök/ år

Servicenivå 2 kaffemaskin på jobbet: 2-4 besök/ år

Servicenivå 3 kaffemaskin på jobbet: 11 besök/ år

De olika servicenivåerna kan anpassas efter era önskemål. Hör av dig så berättar vi mer!

Scanomat är en rikstäckande kaffeleverantör med ett brett sortiment av kaffemaskiner för kontor, industri, restaurang, hotell och cafeér. Hos oss kan ni hyra kaffemaskiner och kaffeautomater. Vi har även vattenautomater och vattenkylare i sortimentet.

Utbildning för kaffemaskiner Rätt i koppen

Vi på Scanomat Sydost AB har genomgått Svenska Vendingföreningens utbildning Rätt i koppen. Utbildningen har omfattat en dagsutbildning med diskussioner.
Innehåll:
* Livsmedelslagstiftningen
* Branschriktlinjer
* Märkning och presentation
* Risker och riskbedömning
* Förebyggande åtgärder
* Skriftligt kunskapstest med godkänt resultat

Utbildare: Niklas Ekman, Adaptsia

Egenkontroll kaffemaskiner på jobbet

Vi följer Scanomats skötselanvisningar och utbildar slutkund hur man ska diska och rengöra kaffemaskinerna. Detta enligt Livsmedelsverket egenkontroll:

Konsumenten ska inte behöva riskera att bli sjuk för att maten innehåller farliga bakterier, främmande ämnen och föremål eller odeklarerade allergiframkallande ämnen.

Det är verksamhetsutövaren som ansvarar för att maten är säker och att konsumenten inte luras (redlighet). Verksamhetsutövaren måste ha kontroll över sin verksamhet.

Verksamhetsutövaren ska bygga upp ett kvalitetssystem för egenkontroll. Det är en mycket viktig del av företagets totala kvalitetssäkring. Exakt hur systemet ska utformas och dokumenteras är inte reglerat i någon lagstiftning. Det ska dock baseras på:

God hygien och produktionspraxis (GHP)
Faroanalys och kritiska styrpunkter (HACCP)
Till hjälp att bygga upp ett system kan finnas branschvisa riktlinjer för god hygien- och produktionspraxis.

Läs mer om Livsmedelsverkets egenkontroll >>

Vattenfilter för kaffemaskiner på jobbet

Ett exempel på praktiskt hygienarbete är rening av vatten som utgör cirka 98 % av en kopp kaffe. Vattenkvalitén har stor inverkan på smaken och vattnets hårdhet kan påverka maskinens prestanda. Scanomats säljare och tekniker är utbildade för att kunna bedöma vattenkvalitén i ditt område. Scanomat Partner Sydost AB ger råd om vilket filter som passar bäst. Filter renar vattnet och reducerar kalkbildning i ventiler, vattentankar och visphusen vilket bidrar till en bättre hygien i kaffemaskinen.
Everpure vattenfilter garanterar vattenfiltrering av yppersta klass. Vattenproblem försvinner med vattenrening. Filtret tar bort oönskad smak, lukt och klor, förhindrar eventuella hälsofarliga ämnen såsom asbestfibrer, Giardia och Cryptosporidium-parasiter från att passera.

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskiner, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Mörbylånga, Borgholm, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Orrefors, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Järnforsen, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.