logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Vattenautomat

Vattenautomat

Kylt, friskt och kolsyrat vatten i en vattenautomat! Gör både miljön, dig själv och kollegorna en tjänst genom att ersätta flaskvatten med en vattenautomat. Det blir gott, enkelt och billigt!På Scanomat Partner Sydost AB arbetar vi för att servera friskt och välkylt vatten, med eller utan kolsyra. Vi hyr ut vattenautomater till företag, restaurang, hotell, samt offentlig sektor.

Våra vattenautomater filtrerar, renar, kyler och kolsyresätter vanligt kranvatten. Vi har ett brett sortiment på vattenautomater och kan därför erbjuda olika lösningar efter ert önskemål. För att vattenmaskinen skall fungera bra och hålla god hygien har vi ett eget servieprogram där vi utför löpande underhåll och filterbyten.

 

Vattenautomat & hälsa

Att dricka vatten på jobbet är ett av de enklaste och mest effektiva sätten att garantera att din kropp och hjärna fungerar! Många företag, kontor och inom offentlig sektor har upptäckt att vattenautomat är en av de enklaste och mest kostnadseffektiva metoderna för att främja hälsan på jobbet, trots att många vet detta så dricker inte alla tillträckligt med vatten och blir trötta och ineffektiva. Vi på Scanomat Partner Sydost tycker att vatten på jobbet är viktigt och genom att hyra en vattenautomat från oss kan de anställda öka sin vattenkonsumtion. Genom detta förbättras följaktligen hälsan, arbetet blir mer effektivt och gladare personal på jobbet. Under en normal dag kan man mista 2,5 liter vätska, med hjälp av en vattenautomat blir vattnet gott och enkelt att fylla på!

 

Vattenautomat & Miljö

I Sverige har vi generellt och ur ett internationellt perspektiv ett bra dricksvatten. Vi har även gott om vatten och vi har inte tvingats att, som i många andra nationer, använda förorenade insjöar, bäckar och grundvatten till dricksvatten. Sedan i slutet av 80-talet har omsättningen av buteljerat vatten ökat, trots att vi lever i Sverige och har ett bra vatten direkt ur kranen. Vi på Scanomat Partner är dock säkra på att den varaktiga, långsiktiga lösningen är att ta tillvara på vårt dricksvatten direkt ur kranen. Genom våra vattenautomater kan vi erbjuda er lösningar för just detta. Bortsett från det uppenbart ohållbara med att tappa upp vatten i flaskor och frakta dem runt i landet så finns det andra vinster i att välja en vattenautomat genom oss. Rent ekonomiskt är det klart förmånligare att ta vatten ur en vattenautomat: Vattnet finns redan levererat, vattnet tar inte slut och ingen behöver bära stora tunga dunkar, läskbackar etc.

 

Vattenfilter på vattenautomaten

Vattenkvalitén har stor inverkan på smaken och vattnets hårdhet kan påverka maskinens prestanda. Scanomats säljare och tekniker är utbildade för att kunna bedöma vattenkvalitén i ditt område. Scanomat Partner Sydost AB ger råd om vilket filter som passar bäst.
Everpure vattenfilter garanterar vattenfiltrering av yppersta klass. Vattenproblem försvinner med vattenrening. Filtret tar bort oönskad smak, lukt och klor, förhindrar eventuella hälsofarliga ämnen såsom asbestfibrer, Giardia och Cryptosporidium-parasiter från att passera.

 

Helhetslösning på vattenautomaten

Genom oss hyr ni vattenautomaten där allt ingår: Rening, nedkylning och kolsyresättning av vanligt ledningsvatten som sker via våra vattenautomater. Service sker via vår professionella personal som kommer ut och hjälper er med vatttenfilterbyte och byte av kolsyretub.

 

Fast månadskostnad på vattenautomaten

Scanomat Partner Sydost AB erbjuder alla våra kunder en fast månadskostnad vilket förutom kontroll på utgifterna också gör att ni alltid kan dricka obegränsade mängder kylt, renat och kolsyrat vatten.

 

Vilken vattenautomat och modell vill ni ha?

Boka Kaffebilen så hjälper vi er att välja rätt vattenautomat enligt ert önskemål.Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Ring oss på 0485-343 20 så berättar vi mer!

Vattenautomat

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som , vattenautomater, kaffe på jobbet, kaffemaskiner och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.

 
*Företag:Meddelande:


kaffemaskin


vattenautomater

 

 

vattenautomat

 

Vattenautomater

 

 

 

 

 

 

 

© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 Färjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö